Press "Enter" to skip to content

Parhaimmat lastenvaatesuunnittelijat

Lasten pukeutumisessa tärkeintä on vaatteiden käytännöllisyys, mutta tokikaan se ei sulje pois sitä, etteivätkö vaatteet voisi myös näyttää hyviltä. Myös lapset voivat ilmentää omaa persoonaansa pukeutumisellaan ja perheen pienempien pukeutumiseen kiinnitetäänkin koko ajan enemmän huomiota ja käytetään yhä enemmän rahaa. Vanhempien vastuu on toki katsoa jälkikasvunsa perään sen verran, että lapsella on ovesta ulos lähtiessään tilanteeseen toimiva ja korrekti vaatetus yllänsä. Äidin ja isän tehtävä on ylipäätänsä opettaa jälkikasvua, miten eri tilanteisiin on soveliasta pukeutua.

Koska lasten pukeutumiseen panostetaan yhä enemmän, on lastenvaatteiden valikoima runsastunut ja monipuolistunut. Lasten ulkonäön eteen ollaan valmiit näkemään vaivaa aiempaa enemmän. Enää perheen pienempien pukeutumisessa ei mennä pelkän käytännöllisyyden ehdoilla ja pueta lapsia niihin vaatteisiin, jotka milloinkin sattuvat kaapista käteen osumaan. On tärkeää, että pienokainen viihtyy asusteissa ja myös lapsi osaa sanoa, mikä häntä miellyttää ja mikä taas ei.

Lasten pukeutuminen kiinnostaa ja pienokaisille on suunniteltu vaatemallistoja monien nimekkäiden muotisuunnittelijoiden toimesta. Yhä useampi nuori kulkeekin hyvässä ryhdissä tyylikkäissä muotivaatteissa ja miksipä muoti ei kuuluisi myös pienokaisille. Upeimmin pukeutuneet lapset Instagramissa ovat valinneet päälleen vaatteet toisinaan nimekkäiden vaatemerkkien lastenvaatemallistoista, mutta moni on myös osoittanut, että tyyli ei perustu pelkästään laatumerkkeihin.

Petit Bateau on pitkän linjan yhtiö

Ranskalainen Petit Bateau on jo yli 120 vuoden ajan pukenut koko perheen laadukkaasti ja tyylikkäästi. Petit Bateau luottaa klassisiin ratkaisuihin ja ajattomuus näkyy myös lapsille suunnitelluissa vaatemallistoissa, joissa näkyy paljon harmonisia värejä ja raitakuosia. Petit Bateaun vaatteet ovat kauniita, kestäviä ja käytännöllisiä. Ne pyrkivät kestämään niin aikaa kuin lapsen käytössä kovaa kulutustakin.

Dolce and Gabbana for Babies – italialaista laatua

Dolce & Gabbana -perheen lapset inspiroivat aikoinaan muotitalon johtohahmon ja perustajan Stefano Gabanon luomaan ensimmäisen lastenvaatemalliston kuuluisan italialaisen muotitalo Dolce & Gabbana -nimen alle. Tänä päivänä kuuluisan italialaisen yrityksen mallistojen vaatteet pukevat kaikki lapset aina pienistä vauvoista lähtien. Dolce & Gabbana on koko perheen muotitalo, vaikka tunnettavuutensa se on kerännyt erityisesti maailmantähtien punaisilla matoilla esittelemien muotiluomustensa ansiosta. Arvostettu brändi haluaa tuoda sille ominaista ylellisyyttä myös lasten pukeutumiseen tarjotakseen hinnakkaampia vaihtoehtoja.

Armani Junior hemmottelee muotitietoisia

Jokainen tuntee italialaisen muotitalo Armanin ja nimekkään yhtiön tyylikkäitä vaatteita saattaa nähdä niin aikuisen kuin lapsen yllä. Se on yksi maailman kuuluisimmista muotimerkeistä ja sen elegantit vaatteet ovat ihastuttaneet jo vuosikymmenten ajan. Myös lastenvaatteissa näkyvät brändin vaatteille ominaiset elementit eli tyylikkäät leikkaukset ja klassiset värit. Armanin lastenvaatteissa on huomioitu perheen pienempien tarpeet, mutta sitä ei ole suinkaan tehty eleganssin kustannuksella. Lastenvaatteissa se on yhdistänyt muodikkuuden helppouteen, mukavuuteen ja lämpöön.

Monnalisa innovoi uusia väriyhdistelmiä

Pienten tyttöjen ja poikien pukeutumiseen keskittyvän Monnalisan vaatteissa leikitellään ja käytetään kekseliäisyyttä. Yhtiö pyrkii mallistoissaan löytämään uusia ja tuoreita ideoita pukeutumiseen. Vaatteissa nähdään paljon jänniä yksityiskohtia, hauskoja hahmoja ja viimeisimpiä pukeutumisen trendejä. Yksilöllisyys ja persoonallisuus saavat näkyä yrityksen näyttävissä luomuksissa, jotka tunnistetaan omintakeisesta tyylistä.

Dior tuo arkeen luksusta

Myös Dior on halunnut kantaa osansa lasten tyylikkääseen pukeutumiseen. Sama koristeellisuus, tyyli ja eleganssi, jotka on totuttu näkemään Diorin naisten ja miesten mallistoissa, on tuotu myös lastenvaatteisiin. Dior on myös lanseerannut vastasyntyneille oman Newborn Gifts -malliston, joten lapsi voi saada kosketuksensa ylelliseen muotiin jo kehdossa.