Press "Enter" to skip to content

Upeimmin pukeutuneet lapset Instagramissa

Sosiaalinen media on nostanut kuuluisuuteen monia aivan tavallisia ihmisiä. Toisinaan joku nousee tähdeksi ihan tahtomattaan, mutta tämä kanava on myös tarjonnut yhden väylän lisää nousta parrasvaloihin. Myös muoti on läsnä Instagramin maailmassa ja siellä julkaistut kuvat toimivat inspiraationa ja innoittajana omaan pukeutumiseen. Suurimmalle osalle käyttäjistä palvelu on mukavaa ajanvietettä, mutta kyseisen profiilin ylläpito voi olla myös täysin ammattimaista. Muoti ja lifestyle ovat vahvasti läsnä palvelun kuvavirrassa.

Nykyään muotia seurataan Instagramista kuin muotilehdistä aikoinaan ja osaksi sen takia muotimaailman tähdet vaikuttavat ja luovat uraansa myös sosiaalisessa mediassa. Lasten pukeutumiseen panostetaan aiempaa enemmän ja kiinnostuksen myötä monilla lasten muoti on läsnä myös sosiaalisessa mediassa. Parhaimmat lastenvaatesuunnittelijat näkevät, että muoti kuuluu myös perheen pienimmille. Useatkin Instagram-tähdiksi nousseet trenditietoiset lapset ovat eläviä esimerkkejä siitä, että tyylikkyys ei todellakaan ole iästä kiinni. Lasten muotiin keskittyvät Instagram-tilit ovat keränneet suuria yleisöjä ja nuoresta iästään huolimatta nämä pienet, mutta kirkkaat tähdet toimivat esikuvina ja muotivaikuttajina.

Tyylikkäät ja trenditietoiset lapset ovat valinneet päälleen vaatteet toisinaan nimekkäiden vaatemerkkien lastenvaatemallistoista, mutta moni on myös osoittanut, että tyyli ei perustu pelkästään laatumerkkeihin. Onnistunut look on kantajansa näköinen ja myös lapset voivat ilmentää persoonallisuuttaan pukeutumisellaan. Toki monen muodikkaan lapsitähden taustajoukoissa toki vaikuttaa muodista innostuneet vanhemmat, jotka ovat halunneet koostaa pienokaisensa vaatekaapin sisällön myös muutakin kuin vaatteiden käytännöllisyyttä miettien. Monesti voi myös käydä niin, että lapsen äiti tai isä on halunnut pukea hänet kauniisti ja avata tilin hänen puolestaan. Seuraavassa listassa käymme läpi muutamia Instagramin lapsijulkkiksia.

____zuri

Tällä tilillä nähdään lapsimalli, joka hallitsee poseerauksen täydellisesti. Nuoresta iästään huolimatta hänellä on rohkea asenne, jonka mukaan hän haluaa erottua joukosta. Pieni tyttö esiintyy näyttävissä asuissa, jotka on viimeistelty hatulla, aurinkolaseilla tai muilla tarkkaan harkituilla yksityiskohdilla. Muotikuvien lisäksi jaetaan aforismeja sekä yhteiskuvia äidin kanssa. Tilillä on yli 12 000 seuraajaa.

_callmesparkle

Callmesparkle profiilin kuvissa esiintyy 4-vuotias muodille omistautunut pieni tyttö New Jerseystä. Hän on nuoresta iästään huolimatta kokenut poseeraaja ja tuntuu viihtyvän kameran edessä. Muoti on äidin ja tyttären yhteinen juttu ja osassa kuvissa tyttö poseeraakin yhdessä tyylikkään esikuvansa kanssa.

aubrielle_

Aubrielle_ poseeraa Instagram-tilillään suloisena. Sivuston ylläpidosta vastaa nuoren tähden äiti, joka ikuistaa perheen pienimpänsä mitä kauniimmissa asuissa. Tilillä näkee selvästi Aubriellen kiinnostuksen erityisesti mekkoihin, sillä niitä löytyy mitä erilaisimmissa väreissä ja malleissa. Nuori tähti poseeraa kuvissa tottuneen näköisesti sekä leikittelee kameran kanssa. Hän on saavuttanut suuren suosion, sillä seuraajia on lähes 35 000.

Zooeyinthecity

5-vuotias Zoey on kokenut bloggaaja ja Instagram-tähti, sillä hänen bloginsa syntyi tytön ollessa vasta 3-vuotias. Kumpikin tytön vanhemmista elää muodille ja lapsen pukeutumiseen keskittyvä blogi onkin tytön äidin omaa käsialaa. Japanilais-vietnamilainen Zoey on jo saanut kosketuksensa maailman muotipiireihin ja tavannut useita huippusuunnittelijoita. Vasta muutaman kuukauden vanhana Zoey oli imemässä vaikutteita huippumuodista ensimmäisessä muotinäytöksessään äitinsä mukana.

Gypsylittle

Tämänkin sievän, aivan mahdottoman suloisen pienen tytön tie muodin pariin on kulkenut vanhempien johdattelemana. Nuori lapsi poseeraa tilillänsä olevilla kuvilla tottuneesti ja pukeutuu tilanteen mukaisesti, on kyseessä sitten golf-peli viheriöllä, retki taidemuseossa tai rento kaupunkiloma auringon alla. Asujen yksityiskohdat on mietitty tarkkaan jokaista asustusta myöten. Kuvien tyyli on hyvin hienostunut ja asukuvien joukossa näkyy myös sisustukseen liittyviä yksityiskohtia. Nuorella tähdellä on yli 4000 seuraajaa.