Press "Enter" to skip to content

Vauvanvaateostoksille Las Vegasiin

Vauvan kanssa voi matkustaa melko helposti, sillä lentäminen pikkuvauvan kanssa on yllättävän mukavaa. Jos etenkin imetät pienokaista, se on suorastaan paljon helpompaa kuin vähän isomman lapsen kanssa, sillä hän jo tarvitsee kiinteää ruokaa.

Lentoyhtiöt tarjoavat pienille vauvoille matkavuoteet pitkien lentojen ajaksi. Vauvaperheistä pidetään muutenkin lentomatkojen aikana erittäin hyvää huolta. Jos olet epävarma, tutustu lentoyhtiöiden palveluihin heidän nettisivuillaan ja lue myös toisten matkustajien palautteita siitä, miten lennot pienokaisten kanssa ovat sujuneet.

Vauva on helppo matkakumppani myös perillä. Jos etenkin käytössä on kantoliina tai rintareppu, voi pikkuisen kanssa mennä minne vain. Vaunut on kuitenkin hyvä pitää mukana, sillä niissä on helppo kuljettaa ostokset, vauvan tarvikkeet ja jopa matkatavarat tiukan paikan tullen. Jopa piipahdus ja hetken pelaaminen Las Vegasin kuuluisilla kasinoilla onnistuu vauvan kanssa, mutta juoksentelevan taaperon kanssa sitä ei enää voi suositella.

Janie and Jack hurmaa välittömästi

Janie and Jack on ihastuttava lastenvaateliike aivan Las Vegasin ydinkeskustassa, niin sanotulla Stripillä. Kaikki vuoden 2017 lastenvaatetrendit ovat näkyvillä. Myymälän valikoimissa on vaatteet vastasyntyneistä aina viisivuotiaisiin asti ja verkkokaupassa jopa kaksitoistavuotiaaksi asti. Liikkeen valikoima vaihtuu nopeasti ja sen alerekit ovat oikea kultakaivos Suomen kaltaisesta kalliista maasta tulevalle ostosturistille, sillä jo aivan pikku rahalla voi liikkeestä löytää toinen toistaan hurmaavampia vaatteita pienelle matkaseuralaiselle.

Tyyliltään Janie and Jackin lastenvaatteet ovat melko klassisia ja etenkin juhlavaatteet ovat siellä hurmaavia. Jo aivan pienille vauvoille on saatavilla suuret valikoimat ihastuttavia kangasmekkoja ja juhlapukuja liiveineen sekä rusetteineen. Myös juhlakenkiä on saatavilla.

Siellä kannattaa pitää pää kylmänä, sillä toinen toistaan ihanammat vaatteet ja edulliset hinnat houkuttavat helposti tekemään enemmän ostoksia kuin olit suunnitellut. Kannattaa pitää mielessä, että kovin paljon liian isoja kokoja ei kannata ostaa kotiin odottamaan lapsen kasvamista, sillä voi olla vaikea arvioida, mihin vuodenaikaan vauva mahtaa olla 80 cm pitkä tai millainen hänen vartalonsa on kaksivuotiaana.

Se voi auttaa hillitsemään ostohaluja, kun pidät mielessäsi, että matkalaukkusi punnitaan lentokentällä ja jokainen ylimääräinen kilo maksaa erikseen. Toisaalta painetta helpottaa se, että kun olet liikkeessä käydessäsi ihastunut valikoimiin, on vaatteita helppo tilata kotoa käsin lisää, sillä Janie and Jackin verkkokauppa toimii hyvin ja toimittaa tavaraa luotettavasti myös Suomeen.

Gymboree Outlet tarjoaa löytöjä muutamalla eurolla

Tähän lastenvaatejätin outlet-myymälään kannattaa tulla ajan kanssa. Pikkuvauvoillekin valikoimaa on valtavasti ja hinnat ovat varsin edullisia. Tuotteet eivät ole yhtä ylellisiä kuin Janet and Jackissa, mutta suloisia arkivaatteita ja ihastuttavia tamineita juhlaan löydät täältäkin. Ulkoiluvaatteita Las Vegasista ei ehkä kannata ostaa, sillä Suomen talvi vaatii ulkovaatteilta erilaisia ominaisuuksia kuin talvi Nevadan seudulla ja suomalaisilla on tapana antaa lasten ulkoilla aivan joka säällä, mikä ei maailmalla ole aivan samalla tavalla itsestäänselvyys. Ulkovaatteita ei siis välttämättä ole valmistettu yhtä vedenpitäviksi kuin kotimaisilla laadukkaimmilla lastenvaatteiden valmistajilla.

Suomalainen kuluttaja on tottunut vauvanvaatteisiin, joissa pesuohjeena on 60 astetta. Yhdysvalloissa myytävät lastenvaatteet ovat tavallisesti sekoitemateriaaleja, joista joskus vain pieni osa on luonnonkuituja. Myös puuvillavaatteille annetaan usein pesuohjeeksi jopa vain 30 astetta. Aivan pienen vauvan ihoa vasten tulevien vaatteiden olisi hyvä olla materiaalia, joka kestää 60 asteen pesun. Tiedustele asiaa myyjältä ja vältä täysin tekokuiduista valmistettuja vaatteita, vaikka ne olisivat kuinka suloisia.